Business & Pleasure 18-19 maj 2015

En årlig återkommande mötesplats för dig som jobbar med administration, kundkommunikation, service och eller ledarskap.Två dagar som innehåller aktuell kunskap, inspiration och energi, serverat av noga utvalda personer som är bäst inom just sitt område och som är lysande på att presentera kunskap på ett stimulerande sätt.

 • Fokusområden är kommunikation, effektivitet, hälsa, personlig utveckling samt inblick och utblick om teknik och trender.
 • Under snart 30 år har vi haft glädjen att presentera helt enastående föreläsare, artister, konstnärer och företagsledare. Vi försöker att ligga steget före och presentera några namn varje år som sedan blir ”världsberömda” åtminstone i Sverige.
 • Vi varvar föreläsningar med musik eller lite annorlunda inslag och lägger ned mycket tid för att beröra och berika DIG på alla tänkbara sätt. Inget år är det andra likt mer än att målet är att ge en vitamininjektion som räcker ett helt år. I en värld där allt färre ska göra vad fler tidigare utfört är det otroligt viktigt att någon gång få tanka hem kunskap och energi i lugn och ro. Därför håller vi på i två dagar och rekommenderar att du stannar över natten.
 • Begränsat deltagarantal, för att det ska vara personligt, omhändertagande och speciellt.
 • Alla medverkande föreläsare finns tillgängliga för frågor och stannar kvar för att dricka kaffe, äta lunch eller middag tillsammans med oss.
 • Varför kallar vi det för Business & Pleasure? Vi har sedan starten 1989 utgått ifrån att det ska vara roligt att lära och att det är mycket lättare att vara effektiv och kompetent om det också är roligt. Vi varvar mer krävande innehåll med annorlunda inslag så att det blir en behaglig mix, vilket vi tror är ett framgångsrecept också på arbetsplatsen.

Brev till Chefen eller dig som står för denna investering:

Vi skapar Mercuris Utvecklingsdagar – Business & Pleasure som ett utbildningsprogram vi själva känner att vi behöver och som ligger rätt i tiden just nu. Självklart med förhoppningen att det ligger rätt för er också, med tanke på att vi gjort det här med stor framgång i 28 år, finns det goda odds att det gör det.

Under de senaste månaderna har vi tittat på ett oändligt stort antal talare, journalister, chefer och t o m äventyrare och diskuterat med många kunniga personer. (Ja, det fanns några till som inte fick plats 2016, som vi nu bokat till 2017.)

Våra utvecklingsdagar 2017 har som tema effektivitet, kommunikation och personlig utveckling, och vi har märkt alla inslag utifrån, kunskap, hälsosamheter, nytänkande och energi.

Sedan vi startade 1989 har vi i mångt och mycket fått se en ny arbetsvärld, ja en helt ny värld växa fram. Färre ska göra det fler gjorde och vi har tillgång till obegränsade mängder av information i en digital värld. Fler och fler behöver vara tillgängliga 24/7 och vi har mindre back-up på de flesta arbetsplatser, då vi slimmat dem efter bästa förmåga, bara för att nämna några exempel.

En av de största utmaningarna i arbetslivet när sjuktalen rusar är hälsosamheter och energi, och det tar vi fasta på under våra Utvecklingsdagar.

Vi behöver personal som

 • Kan se helheter
 • Orkar ta förändring som något positivt, eller i alla fall något självklart
 • Har goda kunskaper om nya rön och utveckling
 • Pallar för motvind
 • Kan konsten att ta hand om sig själva både fysiskt och psykiskt

Ett utmärkt sätt att uppnå detta är att skicka dina medarbetare och dig själv till oss den 8-9 maj 2017. Läs hela programmet här!

Varmt välkommen att delta i ett exklusivt forum fyllt av kunskap, glädje, nytänkande, energi, och omtanke.

Utvecklingsdagarna är fullt avdragbara och redovisas på 5810 Avgifter för kurser mm och 1671 Moms: Avdragsgill ingående moms. Syfte skall alltid anges och kan t.ex. vara ”Utvecklingsdagarna syftar till att motivera deltagarna till att uppnå bättre resultat på arbetsplatsen men också i sina privatliv”.