Anna Dyhre in action!

Anna Dyhre in action!

Boka Anna Dyhre som moderator eller föreläsare!

Det här är Anna
Anna är född och uppvuxen i Göteborg, utbildad jurist som numer bor i Stockholm. Ett av hennes största intressen är Employer Branding och hon delar gärna med sig av användbara tips och lärdomar om vad som skiljer en lyckad och en mindre lyckad arbetsgivare. Anna är den kvinna man ska boka som moderator när man vill sätta lite fart på interna konferenser och kunskapsdagar!

Anna är också författare och genomför workshops på temat Employer Branding.

Boken, som blev nominerad till årets HR-bok 2013, ger flera exempel på företag och organisationer som arbetar systematiskt med frågor som lyfter arbetsgivar- varumärket och skapar på så sätt intresse för potentiella medarbetare. Den visar också hur ledningen och HR-funktionen måste bedriva ett kontinuerligt utvecklings- arbete kring employer branding för att göra företaget attraktivt på både ”insidan och utsidan”.

Dessutom föreläser Anna, som ingen annan om presentationsteknik. En föreläsning som absolut ALLA borde lyssna på och ta efter, den kan man dessutom börja den interna konferensen med, det blir en kick-start som skapar skratt, igenkänning och diskussion samt ibland även en välbehövlig funderare för en del personer….:)

I höst gör Anna en halv dags workshop, Presentationsteknik för dig som har lite ont om tid. Under en halvdag i oktober får du lära dig det mesta du behöver, sedan gäller det att träna själv!

Professionell och erfaren
Sedan tre år är Anna moderator under våra utvecklingsdagar, Business & Pleasure, och inte bara det hon har också ett eget inslag varje gång som blir minst sagt bejublat. Anna kan verkligen konsten att se till att man lär sig något som man alltid kommer att ha användning av.

Det är med stor glädje och stolthet som vi förmedlar Anna som talare, utbildare eller moderator!

Kontakta Ingegerd 0708-11 35 46 eller Maggan 08-26 46 02 så diskuterar vi!